Zľava!

AV Prijímač Denon AVC-S670H 5.2-kanálový s 8K HDMI a HEOS Built-in

389.00

-18%
Prehľad produktu

Denon AVC-S670H je špičkový 5.2-kanálový AV prijímač, ktorý prináša nekompromisnú kvalitu zvuku a obrazu pre váš domáci zábavný systém. S podporou 8K rozlíšenia a najnovšími HDMI špecifikáciami, tento čierny prijímač je ideálny pre moderné domáce kiná. Vďaka technológii HEOS Built-in a bezdrôtovým pripojeniam Wi-Fi a Bluetooth je streamovanie hudby hračkou. Audyssey MultEQ XT kalibrácia zabezpečuje dokonalý zvuk v každej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

Denon AVC-S670H poskytuje vysokokvalitný zvuk s podporou Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, zatiaľ čo 8K HDMI vstupy a výstupy zaručujú ostrý a detailný obraz. Viaczónové prehrávanie umožňuje rozšíriť zábavu do viacerých miestností. Intuitívne používateľské rozhranie a pohodlné ovládanie cez mobilnú aplikáciu alebo diaľkový ovládač zvyšujú komfort používania.

Pripojenie a rozhranie

S množstvom HDMI vstupov a výstupov, analógovými audio vstupmi, digitálnym optickým vstupom a USB portom, Denon AVC-S670H ponúka širokú škálu možností pripojenia. Bezdrôtové pripojenie cez Wi-Fi a Bluetooth rozširuje možnosti streamovania hudby z rôznych zariadení.

Optimalizácia zvuku

Audyssey MultEQ XT kalibrácia miestnosti automaticky optimalizuje nastavenia zvuku pre najlepší možný zážitok z počúvania. Táto funkcia zohľadňuje jedinečné akustické charakteristiky vašej miestnosti, aby zabezpečila čistý a vyvážený zvuk.

Technické špecifikácie

Model Denon AVC-S670H má výkon 140W na kanál, čo zabezpečuje dostatočnú silu pre dynamický zvuk. Rozmery prijímača sú 43,4 x 15,1 x 33,9 cm a hmotnosť 7,8 kg, čo umožňuje jeho umiestnenie v rôznych priestoroch. Energetická efektívnosť je zaručená s maximálnou spotrebou energie 340W a standby režimom len 0,5W.

Vhodnosť použitia

AV prijímač Denon AVC-S670H je navrhnutý pre milovníkov filmov a hudby, ktorí očakávajú vysokú kvalitu zvuku a obrazu. Je vhodný pre integráciu do obývacích izieb, domácich kin alebo ako súčasť rozsiahlej domácej audio siete.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Kompletný a podrobný popis produktu Denon AVC-S670H čierny

Denon AVC-S670H je 5.2-kanálový AV prijímač, ktorý poskytuje vysokokvalitný zvuk a podporu pre najnovšie video štandardy vrátane 8K rozlíšenia. Tento model je navrhnutý tak, aby bol centrom domácej zábavy a poskytoval vynikajúci zážitok pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov.

Hlavné funkcie a vlastnosti:

8K HDMI vstupy a výstupy: Prijímač podporuje 8K/60Hz a 4K/120Hz prehrávanie, čo zaručuje ostrý a detailný obraz. Je kompatibilný s najnovšími HDMI špecifikáciami vrátane eARC (Enhanced Audio Return Channel), ktorý umožňuje prenos zvuku z televízora späť do prijímača bez straty kvality.

Vysokokvalitný zvuk: S podporou formátov Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio ponúka prijímač čistý a dynamický zvuk. Vďaka technológii HEOS Built-in je možné streamovať hudbu bezdrôtovo na kompatibilné zariadenia v rámci domácnosti.

Audyssey MultEQ XT: Tento systém kalibrácie miestnosti automaticky meria a analyzuje akustiku miestnosti a optimalizuje nastavenia zvuku pre najlepší možný zážitok z počúvania.

Pripojenie: Prijímač je vybavený Wi-Fi a Bluetooth pre jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby z mobilných zariadení, notebookov alebo iných zdrojov.

Viaczónové prehrávanie: Umožňuje prehrávať rôzny obsah v rôznych miestnostiach súčasne, čo je ideálne pre domácnosti s viacerými posluchovými zónami.

Používateľské rozhranie: Intuitívne a jednoduché ovládanie cez mobilnú aplikáciu alebo dodávaný diaľkový ovládač.

Vstupy a výstupy: Okrem HDMI vstupov a výstupov obsahuje prijímač aj analógové audio vstupy, digitálny optický vstup, USB port pre prehrávanie hudby a výstupy pre subwoofer.

Použitie:

Denon AVC-S670H je ideálny pre milovníkov filmov a hudby, ktorí hľadajú kvalitný AV prijímač schopný zvládnuť najnovšie video a audio štandardy. Je vhodný pre použitie v obývacích izbách, domácich kinách alebo ako súčasť rozšírenej domácej audio siete.

Parametre:

Model: Denon AVC-S670H
Farba: Čierna
Počet kanálov: 5.2
Výkon: 140W na kanál
HDMI vstupy: 6
HDMI výstupy: 1
Podpora 8K: Áno
Wi-Fi: Áno
Bluetooth: Áno
HEOS Built-in: Áno
Audyssey MultEQ XT: Áno
Rozmery (ŠxVxH): 43,4 x 15,1 x 33,9 cm
Hmotnosť: 7,8 kg
Spotreba energie (maximálna): 340W
Spotreba energie (standby): 0,5W
EAN kód: 747192140205
Záruka: 2 roky

Ďalšie informácie

Označenie

Denon AVC-S670H

Farba: Čierna

Počet kanálov: 5.2

Výkon: 140W na kanál

HDMI vstupy: 6

HDMI výstupy: 1

Podpora 8K: Áno

Wi-Fi: Áno

Bluetooth: Áno

HEOS Built-in: Áno

Audyssey MultEQ XT: Áno

Rozmery: 43,4 x 15,1 x 33,9 cm

Hmotnosť: 7,8 kg

Spotreba energie (maximálna): 340W

Spotreba energie (standby): 0,5W

EAN kód: 747192140205

Záruka: 2 roky

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: