Zľava!

Vstavaná indukčná varná doska s odsávaním Elica NIKOLATESLA BL/F/83

1,287.95

-16%
Popis produktu

Vstavaná indukčná varná doska s odsávaním Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je špičkovým riešením pre moderné kuchyne, ktoré kombinuje indukčné varenie s integrovaným odsávacím systémom. Štyri indukčné varné zóny zaručujú efektívne rozloženie tepla, zatiaľ čo dotykové ovládanie a bezpečnostné funkcie ako indikátor zvyškového tepla a detská poistka poskytujú pohodlie a bezpečnosť pri varení. Čierny minimalistický dizajn a vstavaná konštrukcia sa ľahko integrujú do akéhokoľvek kuchynského prostredia. Príslušenstvo ako uhlíkové filtre a adaptéry pre odsávanie je možné dokúpiť, čo umožňuje prispôsobiť varnú dosku individuálnym potrebám.

Funkcionalita a vlastnosti

Varná doska Elica NIKOLATESLA BL/F/83 ponúka štyri indukčné varné zóny pre rýchle a rovnomerné varenie. Integrovaný odsávací systém efektívne odstraňuje pary a zápachy, čo je ideálne pre otvorené kuchyne. Intuitívne dotykové ovládanie a bezpečnostné prvky ako indikátor zvyškového tepla a detská poistka zvyšujú komfort a bezpečnosť používania. Čierny elegantný dizajn a bezproblémová integrácia do pracovnej dosky pridávajú kuchyni moderný vzhľad.

Dizajn a integrácia

Elica NIKOLATESLA BL/F/83 vyniká čiernym elegantným prevedením a minimalistickým dizajnom, ktorý sa ľahko hodí do rôznych štýlov kuchýň. Vstavaný dizajn zabezpečuje dokonalú integráciu do kuchynskej linky, čím vytvára hladký a nepretržitý vzhľad pracovnej plochy.

Bezpečnosť a pohodlie

Varná doska je vybavená viacerými bezpečnostnými funkciami vrátane indikátora zvyškového tepla a detskej poistky, ktoré zabraňujú nechcenému spusteniu alebo popáleninám. Dotykové ovládanie umožňuje jednoduché nastavenie teploty a ovládanie odsávania, čo zvyšuje pohodlie pri varení.

Príslušenstvo a prispôsobenie

K varnej doske je možné dokúpiť príslušenstvo ako uhlíkové filtre a adaptéry pre odsávanie, čo umožňuje prispôsobiť odsávací systém podľa individuálnych potrieb a špecifikácií kuchyne.

Použitie a vhodnosť

Ideálna pre milovníkov varenia, Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je vhodná pre malé aj veľké kuchyne. Integrované odsávanie je perfektnou voľbou pre otvorené obytné priestory a bezpečnostné funkcie sú prínosom pre domácnosti s deťmi.

Technické parametre

Značka: Elica, Model: NIKOLATESLA BL/F/83, Typ: Vstavaná indukčná varná doska s odsávaním, Počet varných zón: 4, Ovládanie: Dotykové, Bezpečnostné funkcie: Indikátor zvyškového tepla, Detská poistka, Dizajn: Čierny, Integrovaný, EAN: 8020283042094, MPN: PRF0120978A, Stav: Nový, Rozmery, Energetická trieda a Hmotnosť sú špecifikované podľa modelu.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Vstavaná indukčná varná doska s odsávaním Elica NIKOLATESLA BL/F/83

Vstavaná indukčná varná doska Elica NIKOLATESLA BL/F/83 predstavuje revolučný krok v oblasti moderných kuchynských spotrebičov. Tento inovatívny produkt kombinuje vysokú efektivitu indukčného varenia s pokročilým odsávacím systémom, čím šetrí priestor a zjednodušuje proces varenia.

Funkcionalita a vlastnosti:

Indukčné varné zóny: Doska je vybavená štyrmi indukčnými varnými zónami, ktoré zabezpečujú rýchle a rovnomerné rozloženie tepla. Indukčná technológia umožňuje rýchlejšie varenie pri nižšej spotrebe energie a poskytuje vynikajúcu kontrolu nad teplotou varenia.

Integrovaný odsávací systém: Centrálna časť varnej dosky obsahuje výkonný odsávací systém, ktorý efektívne odstraňuje varením vzniknuté pary a zápachy priamo na mieste ich vzniku. Tento systém je ideálny pre otvorené kuchyne alebo priestory, kde nie je možné inštalovať klasickú digestorovú kapotu.

Dotykové ovládanie: Varná doska je vybavená intuitívnym dotykovým ovládacím panelom, ktorý umožňuje jednoduché nastavenie teploty a ovládanie odsávania.

Bezpečnostné funkcie: Medzi bezpečnostné prvky patrí indikátor zvyškového tepla a detská poistka, ktorá zabraňuje nechcenému spusteniu varnej dosky.

Dizajn: S jej čiernym elegantným prevedením a minimalistickým dizajnom sa táto varná doska stane dominantným a štýlovým prvkom každej kuchyne. Jej vstavaný dizajn zaisťuje dokonalú integráciu do pracovnej dosky bez viditeľných prechodov.

Príslušenstvo: K varnej doske je možné dokúpiť rôzne príslušenstvo, ako sú uhlíkové filtre a rôzne adaptéry pre odsávanie, ktoré umožňujú prispôsobiť odsávací systém individuálnym potrebám.

Použitie:

Varná doska Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je ideálna pre milovníkov varenia, ktorí hľadajú spojenie moderného dizajnu a vysokého výkonu. Je vhodná pre malé aj veľké kuchyne, a vďaka svojmu integrovanému odsávaniu je perfektnou voľbou pre otvorené obytné priestory. Tento spotrebič je tiež skvelou voľbou pre domácnosti s deťmi, vďaka bezpečnostným funkciám, ako je detská poistka.

Parametre:

Značka: Elica
Model: NIKOLATESLA BL/F/83
Typ: Vstavaná indukčná varná doska s odsávaním
Počet varných zón: 4
Ovládanie: Dotykové
Bezpečnostné funkcie: Indikátor zvyškového tepla, Detská poistka
Dizajn: Čierny, Integrovaný
EAN: 8020283042094
MPN: PRF0120978A
Stav: Nový
Príslušenstvo: Možnosť dokúpenia uhlíkových filtrov a adaptérov pre odsávanie
Rozmery: Špecifikované podľa modelu
Energetická trieda: Špecifikovaná podľa modelu
Hmotnosť: Špecifikovaná podľa modelu

Ďalšie informácie

Označenie

Elica NikolaTesla HP BL/F/83 (PRF0120978)

Ovládanie: Dotykové

Bezpečnostné funkcie: Indikátor zvyškového tepla, Detská poistka

Dizajn: Čierny, Integrovaný

EAN: 8020283042094

MPN: PRF0120978A

Stav: Nový

Príslušenstvo: Možnosť dokúpenia uhlíkových filtrov a adaptérov pre odsávanie

Rozmery: Špecifikované podľa modelu

Energetická trieda: Špecifikovaná podľa modelu

Hmotnosť: Špecifikovaná podľa modelu

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: