Zľava!

Plne automatický kávovar Siemens TQ907D03 EQ.900

2,382.01

-16%
Popis produktu

Siemens TQ907D03 EQ.900 je plne automatický kávovar, ktorý ponúka vysokú kvalitu a výnimočný výkon. Tento kávovar je navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalý zážitok z pitia kávy.

Funkcie a vlastnosti

Siemens TQ907D03 EQ.900 je vybavený Home Connect, čo umožňuje ovládanie kávovaru na diaľku cez smartfón alebo tablet. Kávovar ponúka širokú škálu kávových variácií, vrátane espressa, cappuccina, latte macchiato a cafè latte. Kávovar má dva mlynčeky na kávu z keramiky, ktoré zabezpečujú dokonalé mletie kávových zŕn. Kávovar je vybavený automatickým čistiacim programom a odnímateľnou jednotkou na prípravu kávy, čo uľahčuje jeho údržbu. Siemens TQ907D03 EQ.900 má dva zásobníky na kávové zrná s kapacitou 270 gramov a nádrž na mlieko s kapacitou 0,7 litra. Kávovar je tiež vybavený funkciou automatického vypnutia a je kompatibilný s vodnými filtrami.

Použitie

Siemens TQ907D03 EQ.900 je jednoduchý na ovládanie vďaka plne dotykovému displeju iSelect. Kávovar ponúka možnosť nastavenia mletia kávy, čo umožňuje prispôsobiť chuť kávy podľa individuálnych preferencií. Kávovar je tiež vybavený systémom na šľahanie mlieka, ktorý umožňuje prípravu dokonalého mliečneho peny pre cappuccino alebo latte macchiato.

Parametre

Typ: Plne automatický kávovar. Farba: Nerezová oceľ, čierna. EAN: 4242003896730. Výrobca: Siemens. Série: EQ. 900. Kompatibilita so smart home: Home Connect. Kávové variácie: Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Cafè Latte. Kapacita nádrže na mlieko: 0,7 litra. Kapacita zásobníka na kávové zrná: 270 gramov. Počet mlynčekov na kávu: 2. Materiál mlynčeka na kávu: Keramika. Čistenie: Automatický čistiaci program, odnímateľná jednotka na prípravu kávy. Tlak čerpadla: 19 barov. Funkcie: Odnímateľná nádrž na vodu, automatické vypnutie, kompatibilita s vodnými filtrami, dvojitý výdaj kávy, nastaviteľný stupeň mletia, systém na šľahanie mlieka. Spotreba energie v prevádzke: 1.500 wattov. Spotreba energie v pohotovostnom režime: 0,5 wattu. Displej: 17,27 cm (6,8″) iSelect displej, plne dotykový. Rozmery: Šírka: 31,5 cm, Výška: 39,2 cm, Hĺbka: 47 cm. Hmotnosť: 12 kg.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Siemens TQ907D03 EQ.900, plne automatický kávovar

Siemens TQ907D03 EQ.900 je plne automatický kávovar, ktorý ponúka vysokú kvalitu a výnimočný výkon. Tento kávovar je navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalý zážitok z pitia kávy.

Funkcie a vlastnosti

Siemens TQ907D03 EQ.900 je vybavený Home Connect, čo umožňuje ovládanie kávovaru na diaľku cez smartfón alebo tablet. Kávovar ponúka širokú škálu kávových variácií, vrátane espressa, cappuccina, latte macchiato a cafè latte.

Kávovar má dva mlynčeky na kávu z keramiky, ktoré zabezpečujú dokonalé mletie kávových zŕn. Kávovar je vybavený automatickým čistiacim programom a odnímateľnou jednotkou na prípravu kávy, čo uľahčuje jeho údržbu.

Siemens TQ907D03 EQ.900 má dva zásobníky na kávové zrná s kapacitou 270 gramov a nádrž na mlieko s kapacitou 0,7 litra. Kávovar je tiež vybavený funkciou automatického vypnutia a je kompatibilný s vodnými filtrami.

Použitie

Siemens TQ907D03 EQ.900 je jednoduchý na ovládanie vďaka plne dotykovému displeju iSelect. Kávovar ponúka možnosť nastavenia mletia kávy, čo umožňuje prispôsobiť chuť kávy podľa individuálnych preferencií.

Kávovar je tiež vybavený systémom na šľahanie mlieka, ktorý umožňuje prípravu dokonalého mliečneho peny pre cappuccino alebo latte macchiato.

Parametre

– Typ: Plne automatický kávovar
– Farba: Nerezová oceľ, čierna
– EAN: 4242003896730
– Výrobca: Siemens
– Série: EQ. 900
– Kompatibilita so smart home: Home Connect
– Kávové variácie: Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Cafè Latte
– Kapacita nádrže na mlieko: 0,7 litra
– Kapacita zásobníka na kávové zrná: 270 gramov
– Počet mlynčekov na kávu: 2
– Materiál mlynčeka na kávu: Keramika
– Čistenie: Automatický čistiaci program, odnímateľná jednotka na prípravu kávy
– Tlak čerpadla: 19 barov
– Funkcie: Odnímateľná nádrž na vodu, automatické vypnutie, kompatibilita s vodnými filtrami, dvojitý výdaj kávy, nastaviteľný stupeň mletia, systém na šľahanie mlieka
– Spotreba energie v prevádzke: 1.500 wattov
– Spotreba energie v pohotovostnom režime: 0,5 wattu
– Displej: 17,27 cm (6,8″) iSelect displej, plne dotykový
– Rozmery: Šírka: 31,5 cm, Výška: 39,2 cm, Hĺbka: 47 cm
– Hmotnosť: 12 kg

Ďalšie informácie

Označenie

Siemens TQ907D03

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: