Zľava!

Videorekordér TP-Link VIGI NVR1004H-4P

122.88

-24%

Podrobnosti

Videorekordér TP-Link VIGI NVR1004H-4P je ideálnym riešením pre zabezpečenie vášho domova alebo pracoviska. Tento kompaktný a výkonný zariadenie ponúka širokú škálu funkcií, ktoré zaručujú vysokú úroveň bezpečnosti a pohodlia. S kapacitou až 4 kanály umožňuje nahrávať a sledovať až štyri kamery súčasne. Vďaka podpore PoE (Power over Ethernet) je jeho inštalácia jednoduchá a efektívna, pretože umožňuje napájanie kamier priamo cez sieťový kábel, čím sa eliminuje potreba dodatočných napájacích zdrojov.

Technické parametre

Videorekordér je vybavený 1x SATA portom, ktorý umožňuje pripojenie pevného disku pre ukladanie veľkého množstva videonahrávok. S 1x 100Mb/s LAN portom je zabezpečené rýchle a spoľahlivé pripojenie k sieti, čím sa zaručuje stabilný prenos dát. Pre ešte väčšiu flexibilitu je TP-Link VIGI NVR1004H-4P vybavený dvoma USB 2.0 portami, ktoré umožňujú pripojenie externých zariadení ako sú flash disky alebo myši. Výstupné možnosti zahŕňajú 1x HDMI a 1x VGA, čo umožňuje pripojenie k rôznym typom monitorov a zobrazovacích zariadení.

Použitie a bezpečnosť

Využitie TP-Link VIGI NVR1004H-4P je široké. Je vhodný na použitie v rôznych prostrediach ako sú rodinné domy, kancelárie, obchody, sklady a iné komerčné prevádzky. Jeho robustná konštrukcia a spoľahlivé komponenty zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči náročným podmienkam. Bezpečnosť je prioritou a TP-Link VIGI NVR1004H-4P ponúka pokročilé funkcionality ako detekcia pohybu, alarmové oznámenia a možnosť nastavenia rôznych zón sledovania. Tieto funkcie vám umožnia okamžite reagovať na akékoľvek nezvyčajné aktivity a zabezpečiť tak maximálnu ochranu vašich priestorov.

Inštalácia a dizajn

Jednoduchá inštalácia a konfigurácia sú ďalšími silnými stránkami tohto zariadenia. Vďaka prehľadnému návodu a podpore PoE môžete rýchlo a bez problémov zostaviť váš kamerový systém. Sieťové pripojenie umožňuje prístup k nahrávkam a živému prenosu z kamier z akéhokoľvek miesta s internetovým pripojením. Celkový dizajn TP-Link VIGI NVR1004H-4P je elegantný a nenápadný, čo umožňuje jeho diskrétne umiestnenie v akomkoľvek prostredí. Jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť uľahčujú inštaláciu a manipuláciu.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

TP-Link VIGI NVR1004H-4P

Videorekordér TP-Link VIGI NVR1004H-4P je ideálnym riešením pre zabezpečenie vášho domova alebo pracoviska. Tento kompaktný a výkonný zariadenie ponúka širokú škálu funkcií, ktoré zaručujú vysokú úroveň bezpečnosti a pohodlia.

S kapacitou až 4 kanály umožňuje nahrávať a sledovať až štyri kamery súčasne. Vďaka podpore PoE (Power over Ethernet) je jeho inštalácia jednoduchá a efektívna, pretože umožňuje napájanie kamier priamo cez sieťový kábel, čím sa eliminuje potreba dodatočných napájacích zdrojov.

PoE Support
SATA Port

Videorekordér je vybavený 1x SATA portom, ktorý umožňuje pripojenie pevného disku pre ukladanie veľkého množstva videonahrávok. S 1x 100Mb/s LAN portom je zabezpečené rýchle a spoľahlivé pripojenie k sieti, čím sa zaručuje stabilný prenos dát.

Pre ešte väčšiu flexibilitu je TP-Link VIGI NVR1004H-4P vybavený dvoma USB 2.0 portami, ktoré umožňujú pripojenie externých zariadení ako sú flash disky alebo myši. Výstupné možnosti zahŕňajú 1x HDMI a 1x VGA, čo umožňuje pripojenie k rôznym typom monitorov a zobrazovacích zariadení.

USB and HDMI Ports

Jednou z hlavných výhod tohto videorekordéra je jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Používateľské rozhranie je navrhnuté tak, aby bolo ľahko pochopiteľné a použiteľné aj pre tých, ktorí nemajú technické zručnosti. Vďaka tomu môžete rýchlo a jednoducho spravovať vaše kamerové systémy.

Využitie TP-Link VIGI NVR1004H-4P je široké. Je vhodný na použitie v rôznych prostrediach ako sú rodinné domy, kancelárie, obchody, sklady a iné komerčné prevádzky. Jeho robustná konštrukcia a spoľahlivé komponenty zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči náročným podmienkam.

Jednoduchá inštalácia a konfigurácia sú ďalšími silnými stránkami tohto zariadenia. Vďaka prehľadnému návodu a podpore PoE môžete rýchlo a bez problémov zostaviť váš kamerový systém. Sieťové pripojenie umožňuje prístup k nahrávkam a živému prenosu z kamier z akéhokoľvek miesta s internetovým pripojením.

Bezpečnosť je prioritou a TP-Link VIGI NVR1004H-4P ponúka pokročilé funkcionality ako detekcia pohybu, alarmové oznámenia a možnosť nastavenia rôznych zón sledovania. Tieto funkcie vám umožnia okamžite reagovať na akékoľvek nezvyčajné aktivity a zabezpečiť tak maximálnu ochranu vašich priestorov.

Videorekordér tiež podporuje vzdialený prístup cez mobilnú aplikáciu, čo zvyšuje jeho praktickosť a dostupnosť. Môžete sledovať živý prenos alebo prehrávať zachytené videá priamo z vášho smartfónu alebo tabletu, čo je obzvlášť užitočné pre tých, ktorí sú často na cestách.

Celkový dizajn TP-Link VIGI NVR1004H-4P je elegantný a nenápadný, čo umožňuje jeho diskrétne umiestnenie v akomkoľvek prostredí. Jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť uľahčujú inštaláciu a manipuláciu.

Ak hľadáte spoľahlivé a výkonné riešenie pre monitorovanie a zabezpečenie vašich priestorov, TP-Link VIGI NVR1004H-4P je tou správnou voľbou. S jeho bohatou sadou funkcií a jednoduchým ovládaním vám poskytne pokoj a istotu, že máte všetko pod kontrolou.

Typ: Videorekordér

Kanály: 4

PoE: 4x

SATA: 1x

LAN: 1x 100Mb/s

USB: 2x USB 2.0

HDMI: 1x

VGA: 1x

Hmotnosť: 1.506 kg

Rozmery (D x Š x V): 37.1 cm x 29 cm x 6.7 cm

Záruka: 36 mesiacov

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1.48 kg
Rozmery 14.80 × 24.60 × 5.00 cm

Typ: Videorekordér

Kanály: 4

PoE: 4x

SATA: 1x

LAN: 1x 100Mb/s

USB: 2x USB 2.0

HDMI: 1x

VGA: 1x

Hmotnosť: 1.506 kg

Rozmery (D x Š x V): 37.1 cm x 29 cm x 6.7 cm

Záruka: 36 mesiacov

Podpora pevných diskov: Až 10TB

Rozlíšenie nahrávania: 1080p

Kompatibilita s kamerami: Onvif, RTSP

Metódy detekcie: Detekcia pohybu, Detekcia zóny

Alarmové oznámenia: Áno

Mobilná aplikácia: Áno, podpora pre iOS a Android

Počet simultánnych pripojení: 3 používateľov

Napájanie: 48V DC

Prevádzková teplota: -10°C až 55°C

Odolnosť voči vlhkosti: 10% až 90% bez kondenzácie

Spotreba energie: 10W (bez pripojených zariadení)

Certifikácie: CE, FCC, RoHS

Materiál krytu: Kov a plast

Farba: Čierna

Montážne možnosti: Stolná alebo nástenná montáž

Pripojenie k sieti: Ethernet kábel

Interaktívne rozhranie: Webové rozhranie, Mobilná aplikácia

Formát kompresie videa: H.264

Zabezpečenie prístupu: Heslo, Šifrovanie dát

Príslušenstvo: Napájací adaptér, Montážne skrutky, Návod na použitie

Výrobca: TP-Link

Krajina pôvodu: Čína

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Videorekordér TP-Link VIGI NVR1004H-4P Videorekordér TP-Link VIGI NVR1004H-4P
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: