Zľava!

Stavebnica LEGO 75288

190.46

-24%

Detaily

Objavte úžasný svet LEGO Star Wars s touto detailne prepracovanou stavebnicou AT-AT č. 75288. Táto ikonická stavebnica je skvelým spôsobom, ako oživiť epické bitky z filmov Star Wars a priniesť ich do vášho domova. Vhodná pre deti od 10 rokov, ponúka hodiny kreatívnej zábavy a zároveň rozvíja jemnú motoriku a konštrukčné schopnosti.

Funkcionalita a vlastnosti

Stavebnica AT-AT (All Terrain Armored Transport) obsahuje 1267 dielikov, ktoré dokopy vytvoria monumentálny a detailne prepracovaný model. Tento skvostný kus je vybavený pohyblivými nohami, ktoré umožňujú realistický pohyb, otvárateľnými bokmi a kokpitom pre minifigúrky, ktoré sú súčasťou balenia. Jednou z hlavných výhod tejto stavebnice je jej verný dizajn, ktorý zachytáva každý detail z filmov Star Wars.

Minifigúrky a príslušenstvo

Balenie obsahuje šesť minifigúrok: Luke Skywalker, Generál Veers, dva Snowtrooperi a dva AT-AT vodiči. Každá figúrka má svoje špecifické vybavenie a zbrane, ktoré umožňujú nekonečné variácie akcií a scénok. Luke Skywalker je vybavený svetelným mečom a hákom, ktorý môžete použiť na simuláciu jeho útoku na AT-AT.

Použitie a scenáre

Stavebnica je ideálna pre všetkých fanúšikov Star Wars, či už ide o deti, ktorí sa chcú hrať a vytvárať vlastné bitky, alebo dospelých zberateľov, ktorí si chcú pridať do svojej kolekcie unikátny kúsok. Model je tiež skvelým dekoračným prvkom, ktorý upúta pozornosť každého návštevníka. AT-AT je ideálny na prepracované inscenácie známych scén z filmov, ale aj na vytváranie vlastných príbehov. So svojimi pohyblivými časťami a autentickými detailmi ponúka nespočetné možnosti pre hru a predstavu.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

LEGO Star Wars AT-AT č. 75288

Objavte úžasný svet LEGO Star Wars s touto detailne prepracovanou stavebnicou AT-AT č. 75288. Táto ikonická stavebnica je skvelým spôsobom, ako oživiť epické bitky z filmov Star Wars a priniesť ich do vášho domova. Vhodná pre deti od 10 rokov, ponúka hodiny kreatívnej zábavy a zároveň rozvíja jemnú motoriku a konštrukčné schopnosti.

Stavebnica AT-AT (All Terrain Armored Transport) obsahuje 1267 dielikov, ktoré dokopy vytvoria monumentálny a detailne prepracovaný model. Tento skvostný kus je vybavený pohyblivými nohami, ktoré umožňujú realistický pohyb, otvárateľnými bokmi a kokpitom pre minifigúrky, ktoré sú súčasťou balenia.

AT-AT pohyblivé nohy
AT-AT detaily

Jednou z hlavných výhod tejto stavebnice je jej verný dizajn, ktorý zachytáva každý detail z filmov Star Wars. Od ťažkých laserových kanónov na hlave, až po detaily v interiéri, ako sú ovládacie panely a úložné priestory. Tieto funkcie robia z LEGO AT-AT nielen hračku, ale aj skvelý zberateľský kúsok pre fanúšikov Star Wars.

Balenie obsahuje šesť minifigúrok: Luke Skywalker, Generál Veers, dva Snowtrooperi a dva AT-AT vodiči. Každá figúrka má svoje špecifické vybavenie a zbrane, ktoré umožňujú nekonečné variácie akcií a scénok. Luke Skywalker je vybavený svetelným mečom a hákom, ktorý môžete použiť na simuláciu jeho útoku na AT-AT, ako je vidieť vo filme.

Minifigúrky a príslušenstvo
Použitie a scenáre

Stavebnica je ideálna pre všetkých fanúšikov Star Wars, či už ide o deti, ktorí sa chcú hrať a vytvárať vlastné bitky, alebo dospelých zberateľov, ktorí si chcú pridať do svojej kolekcie unikátny kúsok. Model je tiež skvelým dekoračným prvkom, ktorý upúta pozornosť každého návštevníka.

AT-AT je ideálny na prepracované inscenácie známych scén z filmov, ale aj na vytváranie vlastných príbehov. So svojimi pohyblivými časťami a autentickými detailmi ponúka nespočetné možnosti pre hru a predstavu. Navyše, kombináciou s inými LEGO Star Wars stavebnicami môžete vytvoriť ešte väčšie a komplexnejšie bojiská.

LEGO Star Wars AT-AT č. 75288 je vynikajúca stavebnica, ktorá kombinuje zábavu z konštruovania s možnosťou inscenovať akčné scény z obľúbenej filmovej série. Je to ideálny darček pre každého fanúšika Star Wars a LEGO. Vďaka svojim realistickým detailom a modularite ponúka nespočetné hodiny zábavy a relaxu.

Počet dielikov:1267
Vek:10 rokov +
Číslo výrobku:75288
Hmotnosť (s balením):1.778 kg
Certifikáty:CE

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1.87 kg
Rozmery 58.00 × 37.50 × 8.50 cm

Počet dielikov: 1267

Vek: 10 rokov +

Číslo výrobku: 75288

Hmotnosť (s balením): 1.778 kg

Certifikáty: CE

Minifigúrky v balení: Luke Skywalker, Generál Veers, dva Snowtrooperi, dva AT-AT vodiči

Pohyblivé časti: Pohyblivé nohy, otvárateľné boky a kokpit

Vybavenie minifigúrok: Luke Skywalker - svetelný meč a hák

Dizajn: Verný dizajn s autentickými detailmi, ťažké laserové kanóny, interiérové detaily ako ovládacie panely a úložné priestory

Použitie: Vhodné pre hranie a vytváranie bitiek, zberateľský kúsok, dekoračný prvok

Kompatibilita: Kombinovateľné s inými LEGO Star Wars stavebnicami

Výrobca: LEGO

Záručná doba: 2 roky

Materiál: Plast

Farba: Sivá, čierna, biela

Rozmery balenia: 58.2 x 37.8 x 8.7 cm

Typ hračky: Stavebnica

Bezpečnostné upozornenia: Nevhodné pre deti do 3 rokov

Pôvod: Dánsko

Rok vydania: 2020

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Stavebnica LEGO 75288 Stavebnica LEGO 75288
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: