Zľava!

Chladnička Haier HFR5719EWMG

871.54

-9%

Detaily

Chladnička Haier HFR5719EWMG je moderný a elegantný spotrebič, ktorý sa perfektne hodí do každej kuchyne. S technológiou No Frost už nikdy nebudete musieť manuálne odmrazovať. LED osvetlenie zaručuje dokonalé osvetlenie vnútorného priestoru. Patrí do energetickej triedy E, čo znamená, že je energeticky úsporná a šetrná k životnému prostrediu. Digitálny dotykový displej umožňuje jednoduché nastavenie teploty v jednotlivých zónach chladničky bez otvárania dverí. Haier Air Surround Fresher Tech zabezpečuje rovnomerné prúdenie vzduchu a minimalizuje vysúšanie potravín. Chladnička je vybavená automatickým dávkovačom vody a ergonomickým dizajnom mrazničky. MyZone umožňuje nastaviť teplotu v konkrétnej priehradke podľa vašich aktuálnych potrieb.

Použitie

Chladnička Haier HFR5719EWMG je ideálna pre rodiny, ktoré potrebujú veľký úložný priestor. S celkovým objemom 444 litrov ponúka dostatok miesta na uloženie všetkých vašich potravín a nápojov. Je vhodná pre tých, ktorí hľadajú energeticky úsporné riešenia. Vďaka svojej elegantnej striebornej farbe a modernému dizajnu sa hodí do každej kuchyne. Pokročilé technológie zabezpečujú dlhšiu čerstvosť potravín, čo ju robí ideálnou pre tých, ktorí dbajú na kvalitu a čerstvosť jedla. Funkcie ako rýchle chladenie a rýchle mrazenie sú ideálne pre rýchle ochladenie alebo zmrazenie veľkých množstiev potravín. S funkciou dovolenky môžete nastaviť chladničku tak, aby spotrebovávala minimálne množstvo energie počas vašej neprítomnosti. Zvukový indikátor otvorených dverí vám pomôže udržať optimálnu teplotu a šetriť energiu.

Parametre

Energetická trieda: E
Hĺbka (mm): 675
Šírka (mm): 700
Výška (mm): 1900
Celkový objem (l): 444
Objem chladiacej časti (l): 304
Objem mraziacej časti (l): 140
Ročná spotreba elektrickej energie (kWh): 298
Emisie akustického hluku (dB): 37
Počet hviezdičiek: 4
Mraziaci výkon (kg/24 hod): 10
Doba skladovania pri výpadku prúdu (hod): 12

Výhody

Chladnička Haier HFR5719EWMG ponúka širokú škálu funkcií a vlastností. No Frost technológia eliminuje potrebu manuálneho odmrazovania. LED osvetlenie uľahčuje nájdenie potravín aj v tme. Digitálny dotykový displej umožňuje rýchle nastavenie teploty. Haier Air Surround Fresher Tech zaisťuje jemné a rovnomerné prúdenie vzduchu. Automatický dávkovač vody poskytuje vždy čerstvú vodu. Ergonomický dizajn mrazničky minimalizuje únik studeného vzduchu a znižuje plytvanie energiou. MyZone ponúka flexibilné nastavenie teploty pre rôzne druhy potravín. Chladnička je energeticky úsporná a šetrná k životnému prostrediu.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Chladnička Haier HFR5719EWMG

Chladnička Haier HFR5719EWMG je moderný a elegantný spotrebič, ktorý sa perfektne hodí do každej kuchyne. Tento model, vyrobený s nemeckou presnosťou a dôrazom na kvalitu, ponúka širokú škálu funkcií a vlastností, ktoré zabezpečia, že vaše potraviny zostanú čerstvé a chutné po dlhú dobu.

Funkčnosť a vlastnosti

Táto voľne stojaca chladnička so štyrmi dverami je vybavená technológiou No Frost, čo znamená, že už nikdy nebudete musieť manuálne odmrazovať. Vďaka LED osvetleniu je vnútorný priestor chladničky vždy dokonale osvetlený, čo uľahčuje nájdenie potrebných potravín aj v tme. Chladnička patrí do energetickej triedy E, čo znamená, že je energeticky úsporná a šetrná k životnému prostrediu.

No Frost a LED osvetlenie
Digitálny dotykový displej

Jednou z najvýznamnejších funkcií tejto chladničky je digitálny dotykový displej. Tento intuitívny ovládací panel vám umožňuje jednoducho a rýchlo nastaviť teplotu v jednotlivých zónach chladničky bez potreby otvárania dverí. Vďaka tomu môžete presne kontrolovať podmienky skladovania potravín a zabezpečiť ich dlhšiu čerstvosť.

Technológia Haier Air Surround Fresher Tech zabezpečuje, že vzduch vo vnútri chladničky prúdi jemne a rovnomerne. Tento systém distribuuje chladný vzduch cez bočné prieduchy, čím zabraňuje priamemu fúkaniu na potraviny a minimalizuje ich vysúšanie. Vďaka tomu si vaše potraviny zachovajú chuť, konzistenciu a šťavnatosť až o 99 % dlhšie.

Haier Air Surround Fresher Tech
Automatický dávkovač vody

Chladnička je tiež vybavená automatickým dávkovačom vody, ktorý vám umožní mať vždy k dispozícii čerstvú vodu. Stačí stlačiť tlačidlo a váš nápoj je pripravený.

Vďaka ergonomickému dizajnu mrazničky sú zásuvky ľahko prístupné, čo vám umožní rýchlo a jednoducho sa dostať k mrazeným potravinám. Tento dizajn tiež minimalizuje únik studeného vzduchu, čím znižuje plytvanie energiou až o 30 %.

Ergonomický dizajn mrazničky
MyZone

Jednou z najinovatívnejších funkcií je MyZone, ktorá vám umožňuje nastaviť teplotu v konkrétnej priehradke podľa vašich aktuálnych potrieb. Jednoduchým dotykom môžete nastaviť teplotu tak, aby vyhovovala vašim požiadavkám na uskladnenie rôznych druhov potravín.

Use-cases

Chladnička Haier HFR5719EWMG je ideálna pre rodiny, ktoré potrebujú veľký úložný priestor na potraviny. S celkovým objemom 444 litrov ponúka dostatok miesta na uloženie všetkých vašich potravín a nápojov. Je tiež vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú energeticky úsporné riešenia, pretože patrí do energetickej triedy E.

Vďaka svojej elegantnej striebornej farbe a modernému dizajnu sa táto chladnička hodí do každej kuchyne. Je vybavená pokročilými technológiami, ktoré zabezpečujú dlhšiu čerstvosť potravín, čo ju robí ideálnou pre tých, ktorí dbajú na kvalitu a čerstvosť svojho jedla.

Chladnička je tiež vybavená funkciami ako rýchle chladenie a rýchle mrazenie, čo je ideálne pre rýchle ochladenie alebo zmrazenie veľkých množstiev potravín. S funkciou dovolenky môžete nastaviť chladničku tak, aby spotrebovávala minimálne množstvo energie počas vašej neprítomnosti.

Vďaka zvukovému indikátoru otvorených dverí budete vždy vedieť, keď zabudnete zatvoriť dvere chladničky, čo pomáha udržať optimálnu teplotu a šetriť energiu.

Parameters

Energetická trieda: E

Hĺbka (mm): 675

Šírka (mm): 700

Výška (mm): 1900

Celkový objem (l): 444

Objem chladiacej časti (l): 304

Objem mraziacej časti (l): 140

Ročná spotreba elektrickej energie (kWh): 298

Emisie akustického hluku (dB): 37

Počet hviezdičiek: 4

Mraziaci výkon (kg/24 hod): 10

Doba skladovania pri výpadku prúdu (hod): 12

Ďalšie informácie

Hmotnosť 103.00 kg
Rozmery 197.50 × 80.00 × 87.00 cm

Energetická trieda: E

Hĺbka (mm): 675

Šírka (mm): 700

Výška (mm): 1900

Celkový objem (l): 444

Objem chladiacej časti (l): 304

Objem mraziacej časti (l): 140

Ročná spotreba elektrickej energie (kWh): 298

Emisie akustického hluku (dB): 37

Počet hviezdičiek: 4

Mraziaci výkon (kg/24 hod): 10

Doba skladovania pri výpadku prúdu (hod): 12

Technológia: No Frost

Osvetlenie: LED

Ovládací panel: digitálny dotykový displej

Technológia prúdenia vzduchu: Haier Air Surround Fresher Tech

Dávkovač vody: automatický

Dizajn mrazničky: ergonomický

Funkcia: MyZone

Funkcie chladenia: rýchle chladenie, rýchle mrazenie

Funkcia dovolenky: áno

Indikátor otvorených dverí: zvukový

Farba: strieborná

Objem celkový (l): 444

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Chladnička Haier HFR5719EWMG Chladnička Haier HFR5719EWMG
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: