Zľava!

Slúchadlá Xiaomi Buds 5 keramické biele BHR8117GL

88.57

-25%

Detaily

Predstavujeme vám Xiaomi Buds 5 Ceramic White Bhr8117gl, slúchadlá s vynikajúcou kvalitou zvuku, komfortným ergonomickým dizajnom a štýlovým keramickým telom. Vďaka pokročilej technológii potlačenia hluku si vychutnáte hudbu a hovory bez rušivých vplyvov. Slúchadlá sú vybavené integrovanými mikrofónmi pre krištáľovo čistý zvuk pri telefonických hovoroch.

Funkcie

Xiaomi Buds 5 ponúkajú dotykové ovládanie pre jednoduchú manipuláciu s hudbou a hovorami. S Bluetooth 5.2 máte zaručené stabilné a rýchle pripojenie s dosahom až 10 metrov. Slúchadlá sú odolné voči vode a prachu podľa štandardu IPX4, ideálne pre športové aktivity a nepriaznivé poveternostné podmienky.

Výdrž batérie

S jedným nabitím si môžete užívať hudbu až 5 hodín, pričom s nabíjacím puzdrom sa doba predĺži až na 20 hodín. Nabíjanie je rýchle a jednoduché vďaka modernému USB-C portu.

Konektivita a odolnosť

Slúchadlá Xiaomi Buds 5 podporujú automatické párovanie – stačí otvoriť nabíjacie puzdro a slúchadlá sa okamžite pripoja k vášmu zariadeniu. Ergonomický dizajn zabezpečuje maximálny komfort aj pri dlhodobom nosení, a vďaka nízkej hmotnosti a odolnému materiálu vám budú slúžiť dlhé roky.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Xiaomi Buds 5 Ceramic White

Predstavujeme vám Xiaomi Buds 5 Ceramic White Bhr8117gl, slúchadlá, ktoré prinášajú revolúciu v počúvaní hudby a komunikácii. Tieto slúchadlá sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu kvalitu zvuku, komfort a štýlový dizajn, všetko zabalené v keramickom tele, ktoré je nielen esteticky príjemné, ale aj odolné.

Funkčnosť týchto slúchadiel je nesmierne rozmanitá. Vďaka pokročilej technológii potlačenia hluku budete môcť vychutnať svoju obľúbenú hudbu alebo podcasty bez rušivých vplyvov z okolia. Slúchadlá sú vybavené integrovanými mikrofónmi, ktoré zaisťujú krištáľovo čistý zvuk pri telefonických hovoroch.

Xiaomi Buds 5 Ceramic White Functionality
Xiaomi Buds 5 Ceramic White Ergonomic Design

Jednou z najväčších predností Xiaomi Buds 5 je ich ergonomický dizajn. Tieto slúchadlá sú navrhnuté tak, aby perfektne sedeli v uchu, čo zaručuje maximálny komfort aj pri dlhodobom nosení. Vďaka nízkej hmotnosti a odolnému materiálu si môžete byť istí, že vám budú slúžiť dlhé roky.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou je dlhá výdrž batérie. S jedným nabitím môžete počúvať hudbu až 5 hodín, pričom s pomocou nabíjacieho puzdra sa táto doba predĺži až na 20 hodín. Nabíjanie je rýchle a jednoduché vďaka modernému USB-C portu.

Xiaomi Buds 5 Ceramic White Battery Life

Xiaomi Buds 5 sú tiež vybavené dotykovým ovládaním, ktoré umožňuje jednoduché ovládanie hudby a hovorov. Stačí jemne dotknúť slúchadiel a môžete preskakovať skladby, prijímať hovory alebo aktivovať hlasového asistenta. Všetko je intuitívne a rýchle, čo zvyšuje pohodlie pri používaní.

Xiaomi Buds 5 Ceramic White Touch Control

Pokiaľ ide o konektivitu, Xiaomi Buds 5 podporujú Bluetooth 5.2, čo zaručuje stabilné a rýchle pripojenie k vášmu zariadeniu. Bez ohľadu na to, či používate smartfón, tablet alebo notebook, môžete sa spoľahnúť na bezproblémové spojenie. Dosah pripojenia je až 10 metrov, čo vám dáva slobodu pohybu bez nutnosti mať zariadenie stále pri sebe.

Slúchadlá sú tiež odolné voči vode a prachu podľa štandardu IPX4. To znamená, že ich môžete používať aj pri športových aktivitách alebo v nepriaznivých poveternostných podmienkach bez obáv o ich poškodenie.

Medzi ďalšie výhody patrí automatické párovanie, ktoré vám ušetrí čas pri každom použití. Stačí otvoriť nabíjacie puzdro a slúchadlá sa okamžite pripoja k vášmu zariadeniu. Toto riešenie je mimoriadne pohodlné a rýchle.

Slúchadlá Xiaomi Buds 5 Ceramic White Bhr8117gl sú ideálnym riešením pre každého, kto hľadá kvalitný zvuk, komfort a štýl v jednom. Či už ste hudobný nadšenec, často telefonujete alebo jednoducho potrebujete spoľahlivé slúchadlá pre každodenné použitie, tieto slúchadlá vás určite nesklamú.

Na záver, Xiaomi Buds 5 Ceramic White Bhr8117gl sú inovatívne slúchadlá, ktoré prinášajú pokročilé funkcie a špičkovú kvalitu za dostupnú cenu. S ich pomocou si môžete vychutnať hudbu, hovory a všetko medzi tým na novej úrovni.

Parametre

Farba: Biela

Materiál: Keramika

Výdrž batérie: 5 hodín (slúchadlá), 20 hodín (s puzdrom)

Konektivita: Bluetooth 5.2

Odolnosť: IPX4

Dosah: 10 metrov

Port nabíjania: USB-C

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.16 kg
Rozmery 10.00 × 10.00 × 4.10 cm

Farba: Biela

Materiál: Keramika

Výdrž batérie: 5 hodín (slúchadlá), 20 hodín (s puzdrom)

Konektivita: Bluetooth 5.2

Dosah: 10 metrov

Port nabíjania: USB-C

Odolnosť: IPX4

Technológia potlačenia hluku: Áno

Integrované mikrofóny: Áno

Dotykové ovládanie: Áno

Ergonomický dizajn: Áno

Hmotnosť: Nízka

Automatické párovanie: Áno

Stabilné a rýchle pripojenie: Áno

Odolnosť voči vode a prachu: IPX4

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Slúchadlá Xiaomi Buds 5 keramické biele BHR8117GL Slúchadlá Xiaomi Buds 5 keramické biele BHR8117GL
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: