Zľava!

Pákový kávovar SMEG ECF02

355.34

-15%

Detaily

SMEG 50’s Retro Style pákový kávovar ECF02 na Espresso a Cappuccino je ideálnym doplnkom pre vaše pohodové domáce rána. Tento štýlový kávovar v dizajne 50. rokov kombinuje retro vzhľad s modernými technológiami. Pripraví 1-2 šálky espressa alebo cappuccina pod tlakom 15 barov, z čerstvo mletej kávy alebo kávových podov. Voda sa zohrieva pomocou termobloku, ktorý zabezpečuje správnu teplotu pre perfektnú kávu.

Funkcie

Kávovar ECF02 disponuje užívateľsky príjemným kontrolným panelom s novým tlačidlom na nastavenie ponuky. Po stlačení tlačidla sa podsvietenie zmení na oranžové a môžete si pripraviť long espresso, nápoj s väčším množstvom vody. Kávovar má integrované tlačidlo pre nastavovanie programov a umožňuje jednoduché nastavenie teploty nápoja, tvrdosti vody a automatického vypnutia (10 minút, 30 minút, 3 hodiny).

Obsah balenia

Súčasťou balenia sú 3 nerezové filtre do portafiltra (na 1 šálku, 2 šálky a na papierový pod), odmerka/lis z BPA free plastu, skúšobný prúžok pre test tvrdosti vody a ihla na čistenie parnej trysky. Horná plocha kávovaru SMEG slúži na nahrievanie šálok, takže vaša káva nevychladne skôr, než ju stihnete ochutnať.

Technické parametre

Príkon: 1350 W
Napätie: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Tlak: 15 bar
Ohrev vody: termoblok
Filtre: 3 druhy (1 alebo 2 šálky a kávový sáčok)
Hmotnosť: 4,7 kg
Telo: farbený plast
Základňa: leštený chróm
Odtoková a nahrievacia mriežka: nerezová oceľ
Napájacia tryska: nerezová oceľ
Rozmery (v x d x h): 330 x 149 x 329 mm
Dĺžka prívodného kábla: 1 m

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

SMEG 50's Retro Style pákový kávovar

SMEG 50’s Retro Style pákový kávovar ECF02 na Espresso / Cappuccino 2 šálky, krémový je nepostradateľný spoločník pre vaše pohodové domáce rána s vôňou čerstvo pripravenej kávy. Tento pákový kávovar v hravom dizajne 50. rokov kombinuje štýl a súčasné inovácie. Pripraví 1-2 šálky espressa alebo cappuccina pod tlakom 15 barov, z čerstvo mletej kávy alebo kávových podov.

Voda sa v prístroji zohrieva pomocou termobloku, ktorý zabezpečuje vždy správnu teplotu. Vaša pravá talianska káva je pripravená pod ideálnym tlakom 15 barov. Robustná rukoväť páky nerezového portafiltra je príjemná do ruky a umožňuje jednoduché vloženie celkom 3 vymeniteľných filtrov na klasicky mletú kávu (porcia na 1 alebo 2 kávy) a papierové pody. Horná plocha kávovaru SMEG slúži na nahrievanie šálok, takže káva nevychladne skôr, než ju stihnete ochutnať.

Termoblok a robustná rukoväť
Kontrolný panel

Kávovar ECF02 má užívateľsky príjemnejší kontrolný panel so zcela novým tlačidlom nastavenia ponuky. Po stlačení tlačidla sa podsvietenie zmení na oranžové a môžete si pripraviť tzv. long espresso – nápoje so stejným množstvom kávy, ale väčším množstvom vody. Kávovar má nový v ovládacom paneli integrovaný tlačidlo pre nastavovanie programov označené znamienkom Plus.

Jednoduchým spôsobom tak môžete nastaviť požadovanú teplotu nápoja od nízkej, cez strednú až po horúcu, tvrdosť vody a automatické vypnutie (10 minút / 30 minút / 3 hodiny). Súčasťou balenia sú 3 x nerezové filtre do portafiltra (na 1 šálku, 2 šálky a na papierový pod), odmerka / lis z BPA free plastu, skúšobný prúžok pre test tvrdosti vody a ihla na čistenie parnej trysky.

Nerezové filtre a príslušenstvo

Malé spotrebiče SMEG v štýle Retro 50′ oživujú minulosť a vytvárajú každodenné radosti, prinášajúc do kuchyne nový štýl.

Programy a funkcie: Nastaviteľná dĺžka kávy: Áno, Nastaviteľná tvrdosť vody: Ľahká / Stredná / Silná, Alarm odvápnenia: Áno, Alarm prázdnej nádrže na vodu: Áno, Funkcia horúcej vody pre čaj alebo horúce nápoje: Áno, Programovateľná funkcia spánku: 10 minút / 30 minút / 1 hodina, Nastaviteľná teplota kávy: Malá / stredná / vysoká.

Technické parametre: Príkon: 1350 W, Napätie: 220-240 V, Frekvencia: 50/60 Hz, Tlak: 15 bar, Ohrev vody: termoblok, Filtre: 3 druhy (1 alebo 2 šálky a kávový sáčok), Hmotnosť: 4,7 kg, Telo: farbený plast, Základňa: leštený chróm, Odtoková a nahrievacia mriežka: nerezová oceľ, Naparovacia tryska: nerezová oceľ, Rozmery (v x d x h): 330 x 149 x 329 mm, Dĺžka prívodného kábla: 1 m.

Vzhľad a materiály: Biele menu: Jednoduché espresso, Dvojité espresso, Intenzita pary 1, Oranžové menu: Dlhé jednoduché espresso, Dlhé dvojité espresso, Intenzita pary 2, Estetika: 50. roky, Materiál tela: Plast, Základná farba: Svetlý chróm, Základný materiál: Plast, Materiál nádrže: SAN, Materiál nahrievania šálok: Nerezová oceľ, Materiál páky pary / horúca voda: zinková zliatina, Materiál kotla: Nerezová oceľ, Materiál držadla filtra: Nerezová oceľ, Materiál stojanu na šálky: Nerezová oceľ, Materiál stojanu na hrnky: Plast, Materiál parnej trysky: Oceľ, Materiál odkvapkávacej misky: Plast.

Tento pákový kávovar môžete farebne zladiť napríklad s rýchlovarnou kanvicou, odšťavovačom, lisom na citrusy alebo toustovačom a vzájomne tak umocniť pôžitok z moderných funkcií a technológií s vizuálom zlatých päťdesiatych rokov v úžitnom dizajne. Prečo si nepořídiť niečo, čo ocení hlava i srdce? Skúste SMEG.

Recenzie: Pákový kávovar SMEG ECF01 – aký je? Ako funguje? Ako príjemne sa s ním pracuje? Kúpiť alebo nekúpiť? Návod: Pákový kávovar SMEG ECF02 – popis výrobku, rady pred prvým použitím, obsluha a údržba.

Video: SMEG: jedinečnosť je v detailoch. Small but with a strong personality – síce malý, ale veľmi osobitý, i tak by sa stručne dali charakterizovať malé domáce spotrebiče, jedoucí na retro vlne 50. rokov. Ich kompaktný vzhľad, premyslený do posledného šroubku, upúta na prvý pohľad všetkých ctiteľov kvalitného dizajnu. Svojím vzhľadom zmení atmosféru každej miestnosti, do ktorej je umiestnite, na hravú farebnú, plnú oblých línií, čistých, lež zmyselných kriviek a hrejivých spomienok.

Tieto oblý kompaktné prístroje sú určené nielen pre všetkých, ktorí majú radi dizajn, ale i pre tých, čo chcú občas použiť naozaj krásne a pritom vysoko funkčné zariadenie s excelentným výkonom po všetkých stránkach. Generáciami preverené know-how, kreativita, štýl, vášeň pre dizajn a hrdosť na vlastnú krajinu sú základné stavebné kamene, na ktorých stojí filozofia firmy SMEG.

Len tak sa mohlo stať, že pôvodne malý lokálny podnik, po viac než 70 rokoch poctivej práce, je dnes úspešnou medzinárodnou firmou s dcérskymi spoločnosťami a zaistenou distribúciou na všetkých 5 kontinentoch. Management pochádza stále z tej istej rodiny, jej predstaviteľ v povojnových rokoch minulého storočia zahájil podnikanie v odbore metalurgie a smaltovania v mestečku Guastalla v provincii Emilia. Ostatne názov firmy na túto skutočnosť odkazuje, je totiž akronymom slov Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla.

Viac než 70 rokov spotrebiče SMEG okúzľujú spotrebiteľov po celom svete svojím strohým elegantným štýlom, dôrazom na moderné inovatívne technológie a v neposlednom rade dizajnom s prepracovaným detailom, ktorý je výsledkom spolupráce so svetoznámymi architektmi a designérmi.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 6.50 kg
Rozmery 43.70 × 42.20 × 23.50 cm

Príkon: 1350 W

Napätie: 220-240 V

Frekvencia: 50/60 Hz

Tlak: 15 bar

Ohrev vody: termoblok

Filtre: 3 druhy (1 alebo 2 šálky a kávový sáčok)

Hmotnosť: 4,7 kg

Telo: farbený plast

Základňa: leštený chróm

Odtoková a nahrievacia mriežka: nerezová oceľ

Naparovacia tryska: nerezová oceľ

Rozmery (v x d x h): 330 x 149 x 329 mm

Dĺžka prívodného kábla: 1 m

Nastaviteľná dĺžka kávy: Áno

Nastaviteľná tvrdosť vody: Ľahká / Stredná / Silná

Alarm odvápnenia: Áno

Alarm prázdnej nádrže na vodu: Áno

Funkcia horúcej vody pre čaj alebo horúce nápoje: Áno

Programovateľná funkcia spánku: 10 minút / 30 minút / 1 hodina

Nastaviteľná teplota kávy: Malá / stredná / vysoká

Materiál tela: Plast

Základná farba: Svetlý chróm

Materiál nádrže: SAN

Materiál nahrievania šálok: Nerezová oceľ

Materiál páky pary / horúca voda: zinková zliatina

Materiál kotla: Nerezová oceľ

Materiál držadla filtra: Nerezová oceľ

Materiál stojanu na šálky: Nerezová oceľ

Materiál stojanu na hrnky: Plast

Materiál parnej trysky: Oceľ

Materiál odkvapkávacej misky: Plast

Estetika: 50. roky

Ovládací panel: Integrované tlačidlo pre nastavovanie programov

Podsvietenie tlačidiel: Oranžové pre menu nastavenia

Typ kávy: Čerstvo mletá káva alebo kávové pody

Kapacita šálok: 1-2 šálky

Rukoväť portafiltra: Robustná nerezová

Nahrievanie šálok: Áno

Príslušenstvo: 3 x nerezové filtre, odmerka / lis z BPA free plastu, skúšobný prúžok pre test tvrdosti vody, ihla na čistenie parnej trysky

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Pákový kávovar SMEG ECF02 Pákový kávovar SMEG ECF02
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: