Elektrický bicykel FIIDO D3PRO

Krátky popis

Výkonný a ľahký elektrický bicykel FIIDO D3PRO s 250W motorom, 36V 7,8Ah batériou poskytujúci dojazd až 60 km a maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Sklápací dizajn, IP54 vodeodolnosť, nosnosť do 120 kg a dostupný v bielom alebo čiernom prevedení, ideálny pre mestskú mobilitu.

Výkon a dojazd

Srdcom FIIDO D3PRO je výkonný 250W motor, ktorý zabezpečuje plynulú jazdu s maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Vďaka kvalitnej 36V 7,8Ah batérii môžete na jedno nabitie precestovať až 60 km, čo je ideálne pre denné dochádzanie. Nabíjanie trvá len 5 hodín, čo umožňuje rýchle obnovenie energie.

Konštrukcia a dizajn

FIIDO D3PRO je navrhnutý pre ľahkú prenosnosť s hmotnosťou len 17,5 kg. Sklápací mechanizmus umožňuje jednoduché skladovanie a transport, rozmery po zložení sú 125 x 58 x 100 cm. Dostupný vo farebných variantoch biela a čierna, tento bicykel je štýlovým a praktickým riešením pre každodenné použitie.

Bezpečnosť a pohodlie

FIIDO D3PRO je vybavený predným svetlom pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť. S hodnotením IP54 je odolný voči striekajúcej vode, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka v rôznych poveternostných podmienkach. Nosnosť do 120 kg zabezpečuje bezpečnú jazdu pre široké spektrum jazdcov.

Farby a prispôsobenie

Dostupný v čiernej a bielej farbe, FIIDO D3PRO umožňuje výber podľa osobného štýlu. S 3 rýchlostnými módy si môžete prispôsobiť jazdu podľa aktuálnych potrieb a terénu, či už ide o mestské ulice alebo parkové cesty.

Využitie

Ideálny pre mestské dojazdy, denné využitie alebo ako dopravný prostriedok na krátke výlety. FIIDO D3PRO je skvelou alternatívou k osobnému automobilu alebo verejnej doprave, umožňuje ľahké navštívenie priateľov, nákupy alebo jednoducho užívanie si jazdy po meste.

Kategórie produktu

Elektrický bicykel FIIDO D3PRO patrí do kategórií Elektrické bicykle, Elektrické bicykle – Dámske, Elektrické bicykle – Mestské a Elektrické bicykle – Skladacie, čo z neho robí univerzálny dopravný prostriedok pre širokú škálu používateľov.


Široká ponuka produktov a príslušenstva
Služby záručného a po-záručného servisu
Predĺžené odstúpenie od zmluvy do 20 dní
Servis a expresné riešenie reklamácií


Tento produkt nie je momentálne na sklade a je preto nedostupný.

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

Elektrický bicykel FIIDO D3PRO je moderným a inovatívnym riešením pre každodennú mestskú mobilitu. Svojím dizajnom a funkcionalitou je ideálny pre tých, ktorí hľadajú efektívny, ekologický a pohodlný spôsob, ako sa dostať po meste bez potreby státia v zápchach alebo hľadania parkovacieho miesta.

Výkon a dojazd
Srdcom tohto elektrického bicykla je výkonný 250W motor, ktorý zabezpečuje plynulú a rýchlu jazdu s maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Vďaka 36V 7,8Ah batérii poskytuje FIIDO D3PRO dojazd až 60 km s jedným nabitím, čo je viac než dostatočné pre denné dojazdy do práce či na nákupy. Doba nabíjania batérie je len 5 hodín, čo umožňuje rýchle doplnenie energie.

Konštrukcia a dizajn
FIIDO D3PRO je navrhnutý s ohľadom na praktickosť a pohodlie. S hmotnosťou len 17,5 kg je tento bicykel ľahko prenosný a vďaka svojej sklápacej konštrukcii ho možno ľahko zložiť a uložiť v malých priestoroch, ako je kufor auta alebo úložný priestor v byte. Rozmery bicykla po zložení sú 125 x 58 x 100 cm, čo z neho robí kompaktného spoločníka na cesty.

Bezpečnosť a pohodlie
FIIDO D3PRO je vybavený predným svetlom pre lepšiu viditeľnosť v noci a zvýšenie bezpečnosti. Bicykel je tiež odolný voči striekajúcej vode s hodnotením IP54, čo znamená, že je vhodný na jazdu v rôznych poveternostných podmienkach. Nosnosť bicykla je 120 kg, čo umožňuje bezpečnú jazdu aj pre ťažších jazdcov.

Farby a prispôsobenie
FIIDO D3PRO je dostupný vo dvoch farebných variantochčiernej a bielej, čo umožňuje vybrať si podľa osobného štýlu. Bicykel je tiež vybavený 3 rýchlostnými módy, ktoré umožňujú jazdcovi prispôsobiť rýchlosť podľa potreby a typu terénu.

Využitie
Tento elektrický bicykel je ideálny pre mestské dojazdy, denné využitie alebo ako dopravný prostriedok na krátke výlety. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k osobnému automobilu alebo verejnej doprave. S FIIDO D3PRO môžete ľahko navštíviť priateľov, ísť na nákupy alebo len tak užívať jazdu po meste.

Kategórie produktu
Elektrický bicykel FIIDO D3PRO patrí do kategórií Elektrické bicykle, Elektrické bicykle – Dámske, Elektrické bicykle – Mestské a Elektrické bicykle – Skladacie, čo z neho robí univerzálny dopravný prostriedok pre širokú škálu používateľov.

Parametre:

– Max. rýchlosť: 25 km/h
– Max. dojazd na nabitie: 60 km
– Farba: Čierna, Biela
– Nosnosť: 120 kg
– Čas nabíjania: 5 hodín
– Kolesá: 14“
– Hmotnosť: 17,5 kg
– Rozmery (D x Š x V): 125 x 58 x 100 cm
– Výkon: 250 W
– Batéria: 36 V 7.8 Ah
– Vodeodolnosť: IP54

Pre viac informácií a vizuálny prehľad produktu si môžete pozrieť video na YouTube

Ďalšie informácie

Batéria

Doba nabíjania

Dojazd

Farba

,

Maximálna hmotnosť jazdca

Rozmery

Rýchlosť

Váha zariadenia

Vodeodolnosť

Výkon motoru

Recenzie

Na produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie

Pridaj recenziu
Elektrický bicykel FIIDO D3PRO Elektrický bicykel FIIDO D3PRO
Hodnotenie*
0/5
* Vyžaduje sa hodnotenie
Vaša recenzia
* Vyžaduje sa recenzia
Názov
* Meno je povinné
Pridajte k recenzii fotografie alebo video
* Ak chcete pokračovať, začiarknite políčko
* Potvrďte, že nie ste robot

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: