Zľava!

Vankúš TAC Bambu Cotton 50 x 70 cm

9.47

-17%
Popis Produktu

Vankúš TAC – Bambu Cotton s rozmermi 50 x 70 cm je navrhnutý pre maximálny komfort a podporu počas spánku. Ideálny pre všetky typy spáčov, tento vankúš poskytuje príjemný dotyk a vynikajúcu priedušnosť vďaka kombinácii 50% bavlny a 50% viskózy. Jeho výplň z 80% polyesteru a 20% viskózy zaručuje dlhodobé udržanie tvaru a prevenciu tvorby hrudiek. Vankúš je ľahko udržiavateľný, možno ho prať pri 30°C a sušiť v sušičke na nízkej teplote.

Materiál a Údržba

Kryt vankúša TAC – Bambu Cotton je vyrobený z hypoalergénneho materiálu, ktorý je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Povrchová úprava materiálu odoláva opotrebeniu a zachováva si atraktívny vzhľad aj po mnohých praniach. Vankúš je možné prať pri teplote 30°C, neodporúča sa bielenie ani žehlenie. Sušenie v sušičke je povolené pri nízkej teplote, čo uľahčuje údržbu. Vankúš je tiež možné chemicky čistiť.

Dizajn a Využitie

Vankúš TAC – Bambu Cotton je univerzálny a hodí sa do každej spálne alebo hosťovskej izby. Jeho elegantný dizajn a neutrálna biela farba sa ľahko kombinujú s rôznymi štýlmi posteľnej bielizne. Vankúš je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a pohodlný vankúš pre lepší spánok.

Bezpečnosť a Kvalita

Vankúš TAC – Bambu Cotton je vyrobený podľa vysokých štandardov kvality, materiály sú testované a certifikované, aby spĺňali prísne normy pre textilné výrobky. Dlhá životnosť a bezpečnosť pri používaní sú zaručené.

Technické Parametre

Materiál krytu: 50% bavlna, 50% viskóza. Materiál výplne: 80% polyester, 20% viskóza. Rozmery: 50 x 70 cm. Teplota prania: 30°C. Bielenie: Nie. Žehlenie: Nie. Sušenie v sušičke: Áno, pri nízkej teplote. Chemické čistenie: Áno. Farba: Biela. Katalógové číslo: 1500065564. EAN kód: 8696048108222. Hmotnosť: 1.445 kg.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Podrobný popis produktu: Vankúš TAC – Bambu Cotton, 50 x 70 cm

Vankúš TAC – Bambu Cotton je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a podporu počas spánku. S rozmermi 50 x 70 cm je ideálnou voľbou pre štandardné obliečky na vankúše a je vhodný pre všetky typy spáčov, či už preferujete spať na chrbte, boku alebo na bruchu.

Materiál a zloženie: Kryt vankúša je vyrobený z 50% bavlny a 50% viskózy, čo zabezpečuje príjemný dotyk na pokožku a zároveň zaručuje dobrú priedušnosť materiálu. Vďaka tomu je vankúš vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou alebo alergiami. Povrchová úprava materiálu je navrhnutá tak, aby odolávala bežnému opotrebeniu a zachovala si svoj atraktívny vzhľad aj po mnohých praniach.

Výplň vankúša je kombináciou 80% polyesteru a 20% viskózy, čo zabezpečuje, že vankúš si dlhodobo udrží svoj tvar a nevytvára hrudky. Táto kombinácia materiálov tiež prispieva k dobrému odvodu vlhkosti a zabezpečuje, že vankúš zostane suchý a svieži počas celej noci.

Údržba: Vankúš je možné prať pri teplote 30°C, čo uľahčuje jeho čistenie a udržiavanie hygieny. Neodporúča sa bielenie ani žehlenie, aby sa predišlo poškodeniu materiálu. Vankúš je možné sušiť v sušičke pri nízkej teplote, čo zjednodušuje jeho údržbu. V prípade potreby je možné vankúš aj chemicky čistiť.

Využitie: Vankúš TAC – Bambu Cotton je univerzálny a hodí sa do každej spálne alebo hosťovskej izby. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a pohodlný vankúš pre lepší spánok. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a neutrálnemu bielemu prevedeniu sa ľahko hodí k rôznym štýlom posteľnej bielizne.

Bezpečnosť a kvalita: Vankúš je vyrobený podľa vysokých štandardov kvality, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a bezpečnosť pri používaní. Materiály použité na výrobu sú testované a certifikované, aby spĺňali prísne normy pre textilné výrobky.

Parametre produktu:

Materiál krytu: 50% bavlna, 50% viskóza
Materiál výplne: 80% polyester, 20% viskóza
Rozmery: 50 x 70 cm
Teplota prania: 30°C
Bielenie: Nie
Žehlenie: Nie
Sušenie v sušičke: Áno, pri nízkej teplote
Chemické čistenie: Áno
Farba: Biela
Katalógové číslo: 1500065564
EAN kód: 8696048108222
Hmotnosť: 1.445 kg

Ďalšie informácie

Označenie

TAC – Bambu Cotton Ta� Bambu – Cotton KIssen

Materiál krytu: 50% bavlna, 50% viskóza

Materiál výplne: 80% polyester, 20% viskóza

Rozmery: 50 x 70 cm

Teplota prania: 30°C

Bielenie: Nie

Žehlenie: Nie

Sušenie v sušičke: Áno, pri nízkej teplote

Chemické čistenie: Áno

Farba: Biela

Katalógové číslo: 1500065564

EAN kód: 8696048108222

Hmotnosť: 1.445 kg

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: