Zľava!

Vstavaná rúra SIEMENS CS636GBS2 s parnou funkciou a TFT dotykovým displejom

935.00

-13%
Krátky popis

SIEMENS CS636GBS2 je vstavaná kombinovaná parná rúra z nehrdzavejúcej ocele s energetickou triedou A+, ktorá ponúka vysokú kvalitu, perfektné výsledky pečenia a zdravý spôsob varenia. S 13 režimami ohrevu, vrátane 4D horúceho vzduchu a funkcií pary, je ideálna pre flexibilnú prípravu rôznych jedál. TFT dotykový displej, CookControl Plus a intuitívne ovládanie zvyšujú komfort používania, zatiaľ čo humidClean uľahčuje čistenie. Bezpečnostné prvky ako nízka teplota dverí a rodičovská kontrola zaručujú bezpečné používanie. Dodávané príslušenstvo zahŕňa parné kontajnery a univerzálnu panvicu, čo robí z tejto rúry multifunkčného pomocníka do každej kuchyne.

Technické špecifikácie

SIEMENS CS636GBS2 má objem 47 litrov a ponúka elektronickú kontrolu teploty v rozsahu 30°C do 250°C. S rozmermi 455 x 594 x 548 mm a dĺžkou pripojovacieho kábla 150 cm sa ľahko integruje do kuchynských jednotiek. Menovité napätie je 220 – 240 V a celkový pripojený výkon dosahuje 3.3 kW. Rúra je vybavená otáčacím voličom, antracitovou smaltou a plne sklenenými vnútornými dverami pre moderný vzhľad a jednoduchú údržbu.

Funkcie a komfort

CookControl Plus a 13 režimov ohrevu zaručujú úspech pri pečení a varení pre každý recept. Dodatočné typy ohrevu s parou ako varenie na pare, regenerácia a fermentácia rozširujú možnosti použitia. TFT dotykový displej s textom v jazyku, elektronické hodiny a vizuálna kontrola ohrevu poskytujú užívateľský komfort. Funkcie ako odkalcovací program, automatické nastavenie bodu varu a funkcia sušenia pridávajú na praktičnosti, zatiaľ čo dvere s funkciou softMove zabezpečujú jemné otváranie a zatváranie.

Bezpečnosť a príslušenstvo

Bezpečnosť pri používaní zaručuje nízka teplota dverí, rodičovská kontrola, bezpečnostné vypnutie a indikátor zvyškového tepla. V balení nájdete parné kontajnery rôznych veľkostí a univerzálnu panvicu, ktoré rozširujú možnosti varenia a pečenia. Odporúčame kombinovať s produktmi z radu IQ700 pre dokonalú súladnosť s vašimi vstavanými zariadeniami.

Nie je na sklade

Máte otázky kontaktujte nás !

  • S nami ušetríte! Dbáme na najlepšie ceny !
  • Doručenie aj do 24 hodín po vytvorení objednávky
  • Široký výber najpopulárnejších značiek
Možnosti platby

Najpredávanejšie v kategórií

SIEMENS CS636GBS2

SIEMENS CS636GBS2 je vstavaná rúra z nehrdzavejúcej ocele, ktorá ponúka vysokú kvalitu a perfektné výsledky pečenia. Tento model je ideálny pre tých, ktorí hľadajú zdravý, jemný a prírodný spôsob varenia vďaka funkcii pary. S užívateľsky prívetivým navigačným menu a praktickými displejovými funkciamiTFT dotykovým displejom, je ovládanie rúry intuitívne a pohodlné.

CookControl Plus je funkcia, ktorá zaručuje úspech pri pečení a varení. S 13 režimami ohrevu, vrátane 4D horúceho vzduchu, jemného horúceho vzduchu, horného/dolného tepla, jemného horného/dolného tepla, konvekčného grilu, veľkoplošného grilu, maloplošného grilu, pizze, coolStart, samostatného spodného tepla, jemného varenia, predohrevu a udržiavania tepla, ponúka rúra flexibilitu pre rôzne spôsoby prípravy jedál.

CookControl Plus
Dodatočné typy ohrevu s parou

Dodatočné typy ohrevu s parou zahŕňajú varenie na pare, regeneráciu, fermentáciu a odmrazovanie. Elektronická kontrola teploty je možná v rozsahu od 30°C do 250°C a objem varenia je 47 litrov.

Dizajn rúry je moderný s otáčacím voličom, antracitovou smaltou a plne sklenenými vnútornými dverami. Čistenie je zjednodušené vďaka funkcii humidClean.

Dizajn rúry

Komfort pri používaní zvyšuje TFT dotykový displej s textom v jazyku, elektronické hodiny, vizuálna kontrola ohrevu a elektronické nastavenie odporúčaní. Medzi ďalšie funkcie patrí odkalcovací program, automatické nastavenie bodu varu, funkcia sušenia a dvere s funkciou softMove pre jemné otváranie a zatváranie.

Príslušenstvo zahŕňa 1x parný kontajner neperforovaný veľkosti S, 1x rošt, 1x parný kontajner perforovaný veľkosti XL, 1x univerzálna panvica a 1x parný kontajner perforovaný veľkosti S.

Bezpečnosť je zabezpečená nízkou teplotou dverí, rodičovskou kontrolou, bezpečnostným vypnutím, indikátorom zvyškového tepla, štartovacím tlačidlom a dverovým kontaktným spínačom.

Technické informácie: Dĺžka pripojovacieho kábla je 150 cm, menovité napätie 220 – 240 V a celkový pripojený výkon je 3.3 kW. Energetická trieda podľa EU č. 65/2014 je A+. Spotreba energie na cyklus v konvenčnom režime je 0.73 kWh a v režime recirkulácie 0.61 kWh. Počet dutín je 1, zdroj tepla je elektrický a vnútorný objem je 47 litrov. Rozmery zariadenia sú 455 x 594 x 548 mm a rozmery niky sú 455 mm x 560 mm x 550 mm.

Odporúčame, aby ste si vybrali doplnkové produkty z radu IQ700, aby ste zabezpečili najlepšiu možnú inštalačnú situáciu pre vaše vstavané zariadenia.

Parametre:
EAN: 4242003839256
Model: CS636GBS2
Rada: Iq700
Kategória: Kombinovaná parná rúra
Gril: Áno
Pizza funkcia: Áno
Vstavaná miera: 56x45cm
Šírka: 60cm
Výška: 45cm
Kapacita: 47l
Energetická trieda: A+
Povrchová úprava: Nerezová oceľ
Ovládanie: Tlačidlá, Dotykové ovládanie
Príkon: 3.30kW

Ďalšie informácie

Označenie

SIEMENS CS636GBS2

Rada: Iq700

Kategória: Kombinovaná parná rúra

Gril: Áno

Pizza funkcia: Áno

Vstavaná miera: 56x45cm

Šírka: 60cm

Výška: 45cm

Kapacita: 47l

Energetická trieda: A+

Povrchová úprava: Nerezová oceľ

Ovládanie: Tlačidlá, Dotykové ovládanie

Príkon: 3.30kW

OTÁZKY A ODPOVEDE

Zatiaľ nie sú žiadne otázky

Položiť otázku

Na vašu otázku odpovie zástupca predajne alebo iní zákazníci.

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujeme za otázku!

Vaša otázka bola prijatá a bude čoskoro zodpovedaná. Prosím, nezasielajte tú istú otázku znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej otázky došlo k chybe. Nahláste to správcovi webovej stránky. Ďalšie informácie:

Pridať odpoveď

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia na ňu Privacy Policy a Terms of Service spoločnosti Google.

Ďakujem za odpoveď!

Vaša odpoveď bola prijatá a čoskoro bude zverejnená. Prosím, nezasielajte tú istú odpoveď znova.

Chyba

Warning

Pri ukladaní vašej odpovede sa vyskytla chyba. Nahláste to prosím správcovi stránky. Ďalšie informácie: